Weleda schoonheidsbehandeling

Weleda schoonheidsbehandelingen zijn beleef behandelingen, van ontspanning, overgave en genieten van de geur sensaties. De producten zijn van biologische / dynamische oorsprong en worden niet op dieren uitgetest.
De behandeling wordt volledig met de handen gegeven, er worden geen apparaten gebruikt. De huid wordt verwarmt met warme compressiedoeken.

De Weleda behandeling bestaat uit het volgende:
• Voetbad en -massage
• Massage van nek en armen/handen
• Gezichtsbehandeling
– stellen van huiddiagnose
– reinigen van de huid
– epileren
– verwijderen comedonen / milia
– gezichtsmassage
– gezichtsmasker
– gezichtscrème

Weleda schoonheidsbehandeling
Duur: 90 minuten

Acces® Energetische facelift

Een energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Het behandelt de weefsels van hals en het gezicht. Tijdens de behandeling zal jouw denkwijze over het ouder worden energetisch veranderen en  lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op, dmv clearing.
Dit gebeurt allemaal door hals en gezicht aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest, wat invloed heeft op je uitstraling. Ook kun je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift geeft bewust veranderingen en er kan meer rust, energie en helderheid van geest worden ervaren. Dankbaarheid voor jouw lichaam.

 Access Consciousness® energetische facelift is een geweldig bodyprocess. Wie wil dat nou niet?