Voor jou – Reading, voorouders, vorige levens.

Mocht je een vraag hebben over een bepaalde levensgebieden en zou je daar energetisch naar willen kijken. Vanuit mijn multidimensioneIe afstemming met jouw hogere zelf kan ik kijken wat er aan informatie mag vrij komen. Dit is altijd in overeenstemming met het hoogste goed van jou en jouw Goddelijke blauwdruk.

Ook kunnen vorige levens of voorouderlijke lijnen hierin naar voren komen en kunnen we daar samen naar kijken wat er mogelijk is om te helen, op te schonen.
Bewust worden wat er van vorige levens nog spelen in het leven van nu. tegenwerkende krachten, contracten, onafgemaakte zaken kunnen nog zoveel invloed hebben. Dus heel fijn om dit op te schonen, bewust te worden en de boodschap te begrijpen. 
Op mijn wandeling door het leven weet ik uit ervaring hoe zwaar de lessen kunnen zijn die je tegenkomt en begrijp ik hoe intens dit kan zijn op je pad. Ook heb ik ervaren hoe verhelderend en prettig het is om mijn voorouderlijke lijnen te schonen en te bevrijden van lasten. Enorm voedend welke boodschappen zij mij daarna gaven. Blij dat zij mij nu kunnen ondersteunen en voeding geven, bevrijd van de zwaarte.
Vanuit mijn ervaring en ontdekkingstocht in mijn leven ondersteun ik je graag om te werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en voor meer harmonie in  je zielengroei.

Een fijne afstemming voor jou vanuit het hart in afstemming met de allesomvattende Bron

60 of 90  minuten

 

Voor jou – Acces Bars©

Access Bars© is een zachte, hands-on methodiek die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze energiebanen verbinden zich op specifieke bars-punten en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading , ballast in de betreffende levensgebieden los te laten.

60 minuten sessie

Acces Bars® 14  dagen kuur

Geweldig mooie kuur om in 14 dagen, 8 sessies van een uur te ondergaan met een thema waar je aan wil werken, die je wil opschonen. Tijdens de eerste sessie geef je dit aan en ik stem me af en we zoeken de bron op waaruit dit is ontstaan en schonen dit op en alles wat hieruit voort ons gekomen. 

Een inverstering in jezelf voor jezelf maar ook op een veel groter geheel. Hoe mooi is dat?

Voor jou – de appel valt niet ver van de boom opstellingEen fijne techniek van een appel opstelling van je voorouderlijke lijnen. Hierbij kun je ervaren welke invloed zij uitoefenen op je leven. 

Loskomen van de bagage die ze meedragen en die jij ook ervaart en daarna ontspannen door het bevrijden van de last die gedragen werd en vragen we welke boodschap elke voorouder voor jou heeft. 
Vrij zijn om je pad te gaan, ondersteund en gevoed door je voorouders. 

60  tot 90 minuten

Voor jou – Soul Body Fusion®

Vooral nu in deze vernieuwende tijd is het goed om opnieuw een SBF sessie te plannen. Zodat je ziel dieper in contact komt met het lichaam van NU

‘Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?
Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’
(uit: Jonette Crowley, Soul Body Fusion®; het ontbrekende stuk voor healing en meer.)

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.
Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

Wil je dit ervaren?
Ik ben een gecertificeerde Soul Body Fusion® practitioner.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om afspraken te maken.

*Het is aan te bevelen om daarvoor 3 Soul Body Fusion sessies te ontvangen.
Een sessie duurt 60 minuten

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door:
Jonnette Crowley
www.jonettecrowley.com
www.soulbodyfusion.nl