Voor jou – Reading

Mocht je een vraag hebben over een bepaalde levensgebieden en zou je daar energetisch naar willen kijken. Vanuit mijn multidimensioneIe afstemming met jouw hogere zelf kan ik kijken wat er aan informatie mag vrij komen. Dit is altijd in overeenstemming met het hoogste goed van jou en jouw Goddelijke blauwdruk.

Ook kunnen vorige levens of voorouderlijke lijnen hierin naar voren komen en kunnen we daar samen naar kijken wat er mogelijk is om te helen, op te schonen.
Op mijn wandeling door het leven weet ik uit ervaring hoe zwaar de lessen kunnen zijn die je tegenkomt en begrijp ik hoe intens dit kan zijn op je pad.
Vanuit mijn ervaring en ontdekkingstocht in mijn leven ondersteun ik je graag om te werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en voor meer harmonie in  je zielengroei.

Een fijne afstemming voor jou vanuit het hart in afstemming met de allesomvattende Bron

60 of 90  minuten

 

Voor jou – Acces Bars©

Access Bars© is een zachte, hands-on methodiek die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze energiebanen verbinden zich op specifieke bars-punten en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading , ballast in de betreffende levensgebieden los te laten.

60 minuten sessie

Voor jou – Reading, healing of clearing  Skype sessies.

Reading healing clearing. Je kunt bij mij terecht met vragen of een speciaal thema. Ook kan ik mij zonder vraag afstemmen op jouw energie. Vanuit overgave aan Spirit en gidsen ontvangen ik  informatie wat op dat moment voor het hoogste goed voor jou bewust mag worden. Of mag je zelfhealing ontvangen waar jij op dit moment ontvankelijk voor bent. Of wil je programmeringen, overtuigingen en patronen clearen, loslaten.
Een fijne afstemming voor jou vanuit het hart in afstemming met de allesomvattende Bron

Investering
25 minuten skypesessies voor € 22
45 minuten skypesessies voor € 44

Voor jou – Soul Body Fusion®

Vooral nu in deze vernieuwende tijd is het goed om opnieuw een SBF sessie te plannen. Zodat je ziel dieper in contact komt met het lichaam van NU

‘Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?
Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’
(uit: Jonette Crowley, Soul Body Fusion®; het ontbrekende stuk voor healing en meer.)

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.
Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

Wil je dit ervaren?
Ik ben een gecertificeerde Soul Body Fusion® practitioner.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om afspraken te maken.

*Het is aan te bevelen om daarvoor 3 Soul Body Fusion sessies te ontvangen.
Een sessie duurt 60 minuten

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door:
Jonnette Crowley
www.jonettecrowley.com
www.soulbodyfusion.nl