Life Style coaching 

Vaak komen we op een punt in ons leven waarbij we kunnen vastlopen. Zoals bij echtscheiding, baanverlies, verlies van dierbaren, of langdurige ziekte, gewichtsproblemen, alleengeboren tweeling, meerling.

Van alles waardoor je jezelf kunt verliezen, even niet in contact zijn met je eigen kracht, geleefd worden, je leeg voelen, verlaten, verdrietig, noem maar op  Het is dan heel fijn om er samen met iemand die je vertrouwen geeft aan te werken en zo weer bij jezelf te komen. Of kennis te maken met je nieuwe zelf, of te transformeren wat je niet meer dient, of te accepteren wat er is en in liefde verder te kunnen gaan met wat er wel is.
Thema’s die hierbij ook naar voren kunnen komen om aan te werken, of te transformeren zijn; gezond gewicht, chakra’s, ademhaling, gronding, meditatie, gecentreerd zijn, beweging, eigenwaarde en nog veel meer.

Gewichtsproblemen en een gezonde leefstijl zijn ook onderdeel van eigenliefde, zorg voor jezelf, in balans komen, je chakra’s in balans brengen.Als psycho-energetisch coach werk ik met de chakra’s en kijken we samen wat hierin gebalanceerd mag worden. Ik werk vanuit de hormoonfactor als trainer en als trainer loopgroepen en Nordic walking en wandeltrainer. verder ondersteunend met  ademhalingswerk vanuit Wim Hof, Buteyko, Thetabreathing ondersteun ik je bij het proces van heelheid. Voeding, ademhalingsoefeningen, bewegen, in je lichaam zijn. Samenwerken naar wat mogelijk is.

Dit zijn processen die niet in een week of een maand of zelfs een paar maanden geklaard zijn, maar langdurige processen. Waarbij het belangrijk is te beseffen dat je alles zelf doet maar daarin ondersteund en begeleid wordt om je te helpen te blijven focussen, te evalueren, te herinneren of te weten wat ook al weer het doel is en hoever je daarin gevorderd bent.
Het gaat om continuïteit en gecentreerd zijn.

 

Voordelen van een jaartraject
Een jaartraject gaat in de maand van de eerste afspraak in.
In de eerste maand vindt een Intake plaats en een behandeling van 60 minuten .
In de overige elf maanden telkens 3 behandelingen van 60 minuten voor de prijs van 2 behandelingen.

Dit kan een Voetlezing of Reflexologie-behandeling zijn, Acces bars, Soul Body Fusion, Reading, healing, clearing. Wandel-coaching , Persoonlijke Coaching ,zielgridreading, massage, dan wel een sessie Ademhalingstechnieken, geleide meditatie. Dit stemmen we af in over eenstemming met wat je nodig hebt op dat moment voor jouw proces.