Borstpakking ritueel
Wel zeker heb ik een hele mooie nareactie gehad van de pakking , waar ik je heel dankbaar voor ben dat je die hebt aangezet
Heel mooi dat ik mijn borsten nu echt kon voelen.
Als zo mooi zacht ook.
Blij dat ze nu echt deel van mij kunnen/ mogen zijn
En dat voel ik sterk tot op de dag van vandaag
Wat is ook dit een fantastische creatie van Alexandra en een prachtige behandeling van jou daarmee
Dank je/ jullie wel

Moni

Massage
Een behandeling bij Laura is meer dan alleen een professionele, ontspannende massage. Wat het speciaal maakt, is dat ze je helpt om de signalen van je lichaam te vertalen. Ze maakt het onbewuste bewust. Zij weet bijvoorbeeld wat het betekent als er een knoopje zit bovenop je schouderblad of waarom je kuiten pijn doen. Ze weet welke blokkades er voelbaar zijn in je systeem. Ze helpt je om te begrijpen welke thema’s er spelen en wat je nodig hebt, ook als het gaat om voedingssupplementen. De behandeling is zowel fysiek als energetisch en daarin onderscheidt Laura zich echt van andere behandelaars.

Nelleke

Coaching
Ik mag mij door jouw mooie sessie veel meer in mijn kracht die ik bezit geloven. Dat deed ik al maar het begrijpen is nu te zien en veel meer te voelen. Zo mooi dat je mij de inzichten kon geven en laten zien maar echt voelen. Ik ben jou erg dankbaar met jouw gave en dat je op mijn pad bent gekomen ? erg mooi mens!

Voor mij was het een bevestiging, een herkennen en bekrachtiging van wie ik ben

Marjan

Reading / healing

Laura ontmoette ik op de business bootcamp, die op 19 en 20 september plaats vond.
Haar reading werd een heel bijzondere ervaring, waarbij ik mijn vraag van meer dan 50 jaar geleden beantwoord kreeg.
Veel viel op zijn plaats, als een puzzelstukje. En nu nog.
Dank je wel!!!!!

Marianne J

Reading / healing

Laura Hartman geeft readingen die je een goede leidraad geven voor verdere stappen in je leven. Mocht je nadien nog vragen hebben is zij altijd bereid dieper op de materie in te gaan en zoekt zij samen met jou naar verduidelijking zodat je verder kan. Laura Hartman heeft een groot inlevend vermogen en werkt altijd vanuit liefde en respect voor haar medemens. Een absolute aanrader als je op een gegeven moment in je leven even vastloopt. Zij helpt je weer op weg.

Alice

DNA ankh maken

Onlangs heb ik bij Laura een workshop Ankh maken gevolgd.Het was een prachtige ervaring hoe alle DNA-strengen per paar werden ingewijd, voordat we ze gingen vormen tot een Ankh. Elke dubbele streng kreeg zijn eigen betekenis/kracht mee. Gedurende de dag was er een fijne serene sfeer en bij het vormen van de Ankh kreeg ik steeds goede uitleg. Al vormend was de werking van de Ankh al voelbaar. Laura, ik heb een heel fijne herinnering aan deze goed verzorgde dag. Het voelde heel compleet en ik ben gelukkig met het eindresultaat.

Petra

Massage
Laura is een hele integere, zuivere therapeute. Ik ben verschillende keren door haar behandeld en sta elke keer weer versteld van de ‘ondertiteling’ die zij via hele zuivere channelings kan doorgeven over de redenen dat mijn lichaam iets uit probeert te drukken middels pijn en stijfheid. Door de absoluut zuivere manier waarop zij boodschappen kan doorgeven, ontstaat bij mij een steeds verder groeiend bewustzijn op mijn eigen processen. Zo kan ik dan ook weer zelf verder om mijzelf te ondersteunen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met de juiste voeding(supplementen) en ontspanningstechnieken en daardoor veel meer balans in mijn leven creëren

Marjan N

Coaching
Laura is een mensen mens oftewel ze er van bewust van haar kwaliteiten deze
kan zo ook makkelijk overbrengen naar andere mensen door haar parate kennis en ervaring, zakelijk is een zeer betrouwbare partner en weet wat zij wil bereiken voor haarzelf en voor een ander ik doe graag zaken met haar en kijken positief naar de toekomst.

Nic

Zielsgrid reading

Lieve Laura,

De soulgridreading resoneert nog krachtig na
Veel wat zich toont en danst door me hene.

Sunny day
Liefs Monica

Monica

Reading / healing

Laura is een zeer integere persoonlijkheid door haar menselijke benadering en coaching geeft ze jou een stuk vertrouwen en een positieve blik op het leven en je eigen ontwikkeling welke capaciteiten je kan benutten in deze samenleving om zelf maar ook voor ander dienstbaar te zijn ze is voor mij een people manager.

Nico

Reading
Laura Hartman ken ik al vele jaren, zowel in groepsverband en individueel hebben in allerlei situaties veel met elkaar opgetrokken. Laura heb ik leren kennen als een zeer betrouwbaar en consciëntieus persoon met heel veel ervaring in lifestyle coaching, healing, natuurgeneeskundige, maar ook als een krachtig en zuiver medium. Op al deze gebieden heb ik persoonlijk heel goede tot zeer frappante ervaringen met Laura. Ik kan Laura dan ook van ganser harte aanbevelen.

Dick Z

DNA Ankh voor jou

Bij Laura heb ik tijdens een workshop zelf een DNA Ankh gemaakt. De begeleiding door Laura was heel fijn, persoonlijk. Laura heeft alles in rust en met veel kennis en ervaring uitgelegd. Wat een heerlijke, fijne dag. Ze was er voor je, voor vragen en begeleiding. Alles was prima verzorgd en goed voorbereid.
Dankjewel Laura voor deze mooie dag.

Silvester

Vrouwenlichtcirkel

Lieve Laura, hartelijk dank voor de mooie begeleiding van deze ? water-vrouwen-licht-cirkel- dag ?
Tijdens de fijne visualisatie heb ik oa kunnen ervaren wat ik nu los mocht laten via het water. Ook heb ik een betere plek in kunnen nemen in mijn eigen veilige heilige ruimte waar ik ook veel warmte, rust en eigenliefde ervaarde.
Op deze gevisualiseerde plek waar ik uit een kristallen
bokaal mocht drinken gevuld met “vloeibare lucht” heb ik mijzelf weer kunnen vullen met luchtigheid, soepelheid en speelsheid! ?

Mooi om later de woorden (die losgelaten mochten worden )en zinnen ook echt op te schrijven en te verbranden! ? …….”

Ik heb zojuist pas de gelegenheid gehad om het gezuiverde  rivierwater weer terug gegeven aan de Waal!
En ik bewaar een mooie en zuivere herinnering……?-?

MarieJose

Zelf DNA Ankh maken

Hey Laura
Allereerst wil ik je bedanken voor de geweldig leuke, leerzame en gezellige dag en de ontvangst op jouw speciale plekje/stek.

Zo-wie-zo ben ik erg blij met mijn eigen DNA Ankh en beschouw hem als een van de meest waardevolle kado’s aan mijzelf.

P