Chakra’s in balans via de voeten

1 daagse training

In deze cursus leer je een voetmassage te geven om de chakra’s in balans te krijgen, voelen wat er speelt in de chakra’s. Een fijne  ontspannen behandeling , voor balans en ontspanning in de Chakra’s waardoor de hormoonklieren, en organen beter doorbloed raken en gaan stromen. Bewustworden waar blokkades voelbaar zijn en hier ontspanning in geven.

Investering € 99
Tijd 10 tot 16 uur
Locatie Nijmegen
maximaal 6 cursisten

Thaise Footmassage

2 daagse training

Wil jij leren hoe je een Thaise Footmassage geeft aan anderen.
Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, en drainage van de lymfebanen, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.. De Thaise voetmassage is een combinatie van wrijvingen, knedeingen, accupressuur van onderbeen tot net boven de knieen en reflexpnten op de voeten.
Een weldadige soms pijnlijke behandeling.

Investering € 198
Tijd van 10 tot 16 uur
Locatie Nijmegen
Max 6 personen

Ontzuren via de voeten

1 daagse training

Ontzuren en ontslakken via de voeten

Overgewicht, vermoeidheid, huidproblemen (cellulitis), gewrichtsklachten, slapeloosheid, migraine of stress? Vaak zijn mensen zich niet bewust dat deze klachten het gevolg kunnen zijn van lichaamsverzuring. In deze cursus leer je een speciale voetreflex behandeling ter ondersteuning van het ontzuren.
Deze behandeling kan heel goed als voorjaar kuur of bij afvallen ingezet worden.

 

Investering € 99
Tijd 10 tot 16 uur
Locatie NIjmegen
Max 8 personen.

Ademhalen

1 daagse training

Deze dag maak je kennis met Wim Hof methode, de Buyteko methode, en de dolfijnen Theta breathing methode
Een hele dag met verschillende manieren van ademen. Helend, en drainerend, stromen en als kers op de taart een ijskoud bad buiten voor de liefhebbers.

Investering  € 99
Tijd 10 tot 16 uur
En ieder neemt zijn eigen lunch mee.
Maximaal 6 personen

Theta Dolfijnen ademhaling

Wil jij een helende ademhalingstechniek leren waarbij je op dna niveau healing kunt geven aan jezelf.

In deze workshop leer ik je de techniek, die helend werkt op dna niveau. Deze techniek is ontwikkeld door een Amerikaanse arts. Zelf heb ik deze techniek in 1998 geleerd en veel mee gewerkt. Je krijgt een stuk achtergrond informatie maar vooral praktijk. Een fijne helende techniek voor jezelf!

Investering: € 22
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie Nijmegen
Max 6 personen.
Neem yogamatje en slaapzak mee.