Voor jou –Dna activatie

In samenwerking met de meerstrengen DNA Ankh, de Acturians en de Bron activeer ik de oorspronkelijke blauwdruk van je 14 strengen DNA. Een helende en krachtige werking op energetisch niveau. Deze Ankh heeft  connecties met Acturians, Isis en Atlantis.

De 14 strengen DNA cctivatie is een persoonlijke bekrachtiging

Deoxyribonucleïnezuur (DNA) is de goddelijke blauwdruk van ons leven. DNA bevat twee actieve strengen moleculen die in een helix om elkaar heen zijn gewikkeld
Bij de DNA-activering worden 6 extra paren DNA geactiveerd. Dit zijn niet-fysieke strengen. Deze strengen beïnvloeden de 3D-lichamelijkheid als gecodeerde informatie in ons DNA, die verbonden is met zowel onze fysieke als onze spirituele afkomst.
De extra strengen omvatten, communicatie, perfectie, e-motie, creatie,onsterfelijkheid en eenheid, ieder op een unieke wijze en op alle lagen van bestaan. 
Volgens wetenschappers gebruikt de mens slechts 2% van alle mogelijkheden van zijn DNA. En die 2% procent is voldoende voor de miljoenen wonderen die elke seconde in je lichaam plaatsvinden.
Hoe zou het zijn wanneer niet 2% maar 100% van je DNA actief zou zijn?
Het is nu weer tijd om naar je volledige potentie, DNA te activeren, te herinneren.
Je ziel zal het herkennen, als deze DNA codes zijn geactiveerd en je zielsfrequenties optimaliseren zoals het bedoeld is vanuit de oorspronkelijke Goddelijke ordening.

Reacties na een activatie kunnen zijn:

Verhoogd bewustzijn
Verhoogde intuïtie, helderziendheid en helderhorendheid
Versterkt immuunsysteem
Regeneratie van zieke cellen
Lichamelijke ontgifting van het lichaam
Meer energie – er jonger uitzien/voelen
Opruimen van genetische en karmische patronen
Hogere verbinding met de goddelijke ontvangst van uw spirituele geboorterechtgeschenken
Betere gezondheid
Grotere verbinding met spirituele gidsen, het engelenrijk en andere dimensies

75 minuten sessies