Voor jou – Voetlezen.

Mijn intuïtieve vermogen en voetreflexologie samengevoegd, voetlezen.

Ruim vijf en twintig jaar geleden begon ik mijn opleiding Voetreflexologie en er ging een wereld voor mijn open. Als voetreflexoloog heb ik sindsdien vele voeten in mijn handen gehad en via voetdiagnostiek de fysieke en emotionele staat van deze personen zichtbaar mogen maken. Ieder van ons loopt zijn eigen pad naar heelheid, zoals het vanuit de Goddelijke blauwdruk is bedoeld. Vol verwondering ontdekte ik wat er allemaal via de voeten / lichaam zichtbaar is en bewustwording geeft op vele lagen, fysiek, geestelijk, mentaal, hier, nu , verleden en toekomst. Samen met mijn intuitiëf vermogen in afstemming met de Bron, heb ik geleerd om de voeten te lezen. En mag er zielsinformatie vrijgegeven worden die het hoogste goed dient van dat moment. Dankbaar voor deze mooie techniek en voor de informatie die door mag komen via de voeten voor jou

Voeten zijn heel uniek en bijzonder mooie onderdelen van je lichaam, ze dragen je door het leven en bewandelen het pad dat je ging, en gaat, en waar je stil staat of aan voorbij loopt. Soms wandel je rustig, soms loop je snel en soms spring je over iets heen. Alles heeft een bedoeling, een verhaal, een boodschap.

Een unieke methodiek die veel duidelijkheid biedt en mogelijkheden ontvouwt om op speciale gebieden en lagen in jouw systeem te werken aan heelheid en bewustzijn.

60 minuten