Wat is transmissie ?

Een ander woord voor transmissie is energie overdracht. Tijdens transmissie worden de aanwezige gidsen, begeleiders, engelen, lichtmeesters en overige groepen gidsen en de Nieuwe Aarde gechanneled wordt. Deze energie-en werken werken voelbaar door jouw chakra’s en aura heen waarbij oude ladingen / karma worden opgelost

Vooraf aan een transmissie wordt de energie ingevoeld. Ter voorbereiding wordt een energieveld neergezet in afstemming met gidsen, engelen, lichtmeesters en met kristallen op de dag voor het thema en de groep die zich heeft aangemeld.

Voorstelronde

Er is een korte voorstelronde. Je ontvangt aanwijzingen hoe je het beste ontvankelijk kan zijn voor de energie van de transmissies.

Er wordt een energieveld neegezet waarin je veilig bent en je vol vertrouwen jezelf mag zijn. Ik begeleid de hele transmissie met behulp van aartsengelen, lichtmeters, natuurwezens en kosmische en galactische frequenties. Tijdens de transmissies laten we ons verassen waar heen de energieën ons meenemen en wat er mag ontstaan, gebeuren. Dit kan een boodschap zijn vanuit de Goddelijke bron, een healing, een inwijding, bewustzijn op persoonlijk of collectief niveau. Dit alles altijd in overeenstemming van jouw Goddelijke blauwdruk, jouw hoogste goed dienende. Elke keer is anders en nieuw. Het is dus ook de bedoeling om onbevangen en vanuit onvoorwaardelijke allesomvattende liefde aanwezig te zijn voor jezelf in de groep.

De transmissie verloopt in twee gedeelten, in het eerste gedeelte worden de energieën en frequentie afgestemd op de energie van het thema en de dag. In het tweede gedeelte worden we meegenomen door de frequenties en begeleiders, gidsen en aanwezige lichtmeesters en engelen waarvoor we die dag bij elkaar zijn gekomen en mogen er mooie dingen gebeuren. Van te voren is niet bekent wat er mag en kan, in volle overgave aan de Goddelijke bron ontstaat er dat wat mag, kan en nodig is. Tot nu toe zijn er al hele mooie, bijzondere, liefdevolle, verassende, healende bijeenkomsten geweest in een fijne veilige liefdevolle sfeer. Ook zijn alle bijeenkomsten anders geweest. Ook met een zelfde thema was elke keer een bijzondere indrukwekkende en verassende ervaring.

Meenemen

Neem sloffen of dikke sokken mee, zorg dat je comfortabele kleding aan hebt.

De energieën tijdens de transmissie zijn hoog. 

Het wordt aangeraden een dag na het volgen van een transmissie rust in te bouwen en niet te veel activiteiten te ondernemen.

Veel gehoorde reacties zijn:

diepe vermoeidheid.
dromen.
lichter voelen, maar wel gegrond.
dieper en makkelijker contact met gidsen.
Energie verhoging
indrukwekkende ervaring.
Tijd nodig om nieuwe energien te verwerken

In het algemeen genomen kan het een aantal dagen nawerken in  je energetisch systeem.

Je zult jezelf dan ook merkbaar lichter voelen doordat er energetische ballast is opgeschoond

Begeleiding

Mocht er na de transmissie behoefte aan een vervolgreading / healing zijn kan er een afspraak gemaakt worden met mij.

Geef je op via info@laurahartman.nl

Voor datum kijk bij nieuws