Lichaamsmassage
Vanuit opleidingen sportmassage,bewegingsanalyse en oefenvormen, lymfe drainage, intuïtieve massage enz. bied ik een massage aan die ik afstem op jou en wat jouw lichaam en ziel nodig hebben om te ontspannen, te ontstressen om bij jezelf te komen. Dit kan soms wat meer gericht zijn op gespannen spieren, triggerpoints, oude blessureplekken  of gewoon op ontspannen genieten, net wat er nodig is.
Ik voeg mijn intuïtie samen met massage, zo kom ik aan het lichaam lezen. Tijdens de behandeling vertelt het lichaam mij wat er in de diepere lagen speelt, leeft, kleeft of verwerkt of opgeruimd mag worden.

Duur 60 minuten
of 90 minuten

Speciaal voor vrouwen
Roos Massage

Hoe fijn is het om je lichaam als een tempel te ervaren, een heilige ruimte waar jij aanwezig bent in je volheid met alles wat er is.
Het pure vrouwzijn te voelen vanuit ontvangen.

Eerst een afstemming en een voetenbad met rozenwater als eerbetoon en dank voor je vrouwzijn.
daarna een heerlijke massage met rozenolie,
eerst de rugzijde en daar omdraaien en de buikzijde.

Thuiskomen en aanwezig zijn met aandacht en alle levensenergieen te laten stromen.
Ik zorg voor een goede bedding waarin je veilig in vertrouwen kunt overgeven en mag ontvangen. De liefdevolle aanraking van de massage die ik vanuit intuïtieve afstemming op jouw ziel, lichaam en geest mag geven.

Alles in afstemming met jou,
en respect, zodat jij mag ontvangen

Je lichaam ervaren en de pure vrouwelijke essentie van jezelf voelen en ontvangen.

Duur: 90 minuten

Ik bewandel het pad van de  roos, in verbinding met Maria Magdalena. De mysterieschool van Isis. 
Deze massage is een bijdrage voor het helen van het vrouwelijke, het meisje, de vouw, de moeder, de priesteres  de Godin, het mogen ontvangen vanuit pure ontspanning en daardoor het vrouwelijke in jezelf helen en eren.