Je kunt bij mij terecht voor een sport/ontspanningsmassage, lymfe drainage, intuïtieve massage, hoofdmassage, voetreflexologie, borstpakkingen, weleda schoonheidsbehandeling.

Massage , voetreflexologie is belangrijk voor je lichaam en zijn. In Azie is het onderdeel van het dagelijks leven om gezond te blijven, hier in het westen zien we het als luxe… Maar investeren in gezondheid is naar mijn mening beter dan wachten op klachten en ziek zijn. Onze auto krijgt regelmatig een onderhoudsbeurt, ons huis wordt regelmatig  geverfd, gewit en behangen. Ons lichaam kan ook heel goed elke maand / 6 weken een massage of voetreflexbehandeling, of manuele lymfe drainage gebruiken om gezond te blijven en te ontdoen van afvalstoffen en om optimaal te blijven werken. Je blijft dan ook in contact met je lichaam.
Ik voeg mijn intuïtie samen met massage of voetreflexologie zo kom ik aan het voet lezen of het lichaam lezen. Tijdens de behandeling vertelt het lichaam mij wat er in de diepere lagen speelt, leeft, kleeft of verwerkt of opgeruimd mag worden.

Een unieke methodiek die veel duidelijkheid biedt en mogelijkheden ontvouwt om op speciale gebieden en lagen in jouw systeem te werken aan heelheid en bewustzijn.