Borstpakking  ritueel, healing/clearing

De borstpakkingen dragen de naam “Heart Jewels” naar het Taoïstisch gezegde;
“De Borsten zijn de juwelen van het hart”.

De heilzame borstpakkingen bevatten hoogwaardige producten zoals; zout, goud, kruiden, algen of klei

Met grote zorg zijn ze ontwikkeld door  Alexandra Steverink. Wat ze zelf zegt over de pakkingen;
Alle pakkingen stimuleren de doorbloeding, ze voeden het borstweefsel en ondersteunen het natuurlijke reinigingsproces. Zo dragen ze bij aan een goede vitaliteit van het borstweefsel.

Op emotioneel vlak verzachten en reinigen de pakkingen en werken ze losmakend op emoties die in het borstgebied opgeslagen zijn. De pakkingen ondersteunen het blij en positief ervaren van de borsten in hun kwaliteiten en laten de borsten weer op een natuurlijk manier onderdeel zijn van het lichaamsbewustzijn. Zie ook de prachtige Heart Jewels site; www.bortpakkingen.nl

Behandeling in mijn praktijk:
Je hoeft geen “problemen” te hebben met je borsten om jezelf een borstpakking te gunnen. Het is een weldaad voor je lichaam, werkt opschonend, verwarmend en helend, op vele lagen. De pakking in de praktijk wordt aangevuld met een heling eeen opening van het hartgebied en je borsten . Dit brengt verzachting en een vitale doorstroming in je gehele lichaam.
Heel worden, je borsten omarmen, accepteren en je hele vrouwzijn
Samen testen we welke van de 7 pakkingen er op dit moment het meeste past bij jou en je proces of ontwikkeling of je kado aan jezelf.
Als je voor het eerst komt is er een kort intake gesprek.
We starten met een afstemming, geleide meditatie, dan gaan we de borsten erbij betrekken en leer ik je hoe jezelf je borsten kunt masseren/onderzoeken en verzorgen. Dan komt het uittesten welke pakking voor jou het meest kan betekenen op dit moment. De pakking wordt aangebracht en tijdens de 40 minuten die volgen is er een geleide visualisatie waarin healing, clearing, reflexpunten, accesbars©punten, net wat op dat moment in afstemming past.
Daarna wordt pakking verwijderd, en sluiten we af met een weldadige kruidenthee.
Sluiten we af met de aurabescherming van een gouden vlies om je heen te plaatsen.

Duur 90 minuten 
Investering €99