1 daagse training Intuïtieve ontwikkeling

In deze basiscursus leer je omgaan met je intuïtie. Je leert je energielichaam te reinigen en op te laden. Verbindingskoorden te reinigen of door te knippen, identiteitsplaatjes opblazen. en nog veel meer

Een dag voor iedereen die meer wil weten en ervaren over zijn eigen energiehuishouding en hier tools wil hebben voor meer autonomie over je energiehuishouding.

Docent Laura Hartman

10 tot 16 uur
Nijmegen
maximaal 6 cursisten

Investering € 77

 

Zelf een DNA Ankh maken

In deze tijd worden de 14 strengen DNA bij veel mensen geactiveerd en hoe leuk is het om zelf daar de DNA Ank voor te maken.
We gaan met koperdraad , messingdraad, zilver en goud kleuren, azeztuliet  gaan we zelf aan de slag. Afstemming van te voren en in verbinding met de Acturians en tijdens worden de DNA strengen en de Ankh tijdens het maakproces geactiveerd en bekrachtigd, een mooie energetisch doe dag.
Ik zorg voor het materiaal en samen creëren we mooie energie en gaan we aan de slag. Tijdens het maken van de ankh mag er al van alles ontstaan in onszelf. We laten de magie van het moment stromen.

Investering € 88

Transmissie

Wat is transmissie ?

Een ander woord voor transmissie is energie overdracht. Het is een geleide visualisatie / meditatie. Deze energie-en werken voelbaar door jouw chakra’s en aura heen waarbij oude ladingen worden opgelost. 
Vooraf aan een  transmissie wordt de energie ingevoeld. Ter voorbereiding wordt een energieveld neergezet in afstemming met gidsen, engelen, lichtmeesters en met kristallen op de dag voor het thema en de groep die zich heeft aangemeld.
Voorstelronde
Er is een korte voorstelronde. Je ontvangt aanwijzingen hoe je het beste ontvankelijk kan zijn voor de energie van de transmissies.
Er wordt een energieveld neegezet waarin je veilig bent en je vol vertrouwen jezelf mag zijn. Ik begeleid de hele transmissie met behulp van aartsengelen, lichtmeters, natuurwezens en kosmische en galactische frequenties. Tijdens de transmissies laten we ons verassen waar heen de energieën ons meenemen en wat er mag ontstaan, gebeuren. Dit kan een boodschap zijn vanuit de Goddelijke bron, een healing, een inwijding, bewustzijn op persoonlijk of collectief niveau. Dit alles altijd in overeenstemming van jouw Goddelijke blauwdruk, jouw hoogste goed dienende. Elke keer is anders en nieuw. Het is dus ook de bedoeling om onbevangen en vanuit onvoorwaardelijke allesomvattende liefde aanwezig te zijn voor jezelf in de groep.
De transmissie verloopt in twee gedeelten, in het eerste gedeelte worden de energieën en frequentie afgestemd op de energie van het thema en de dag. In het tweede gedeelte worden we meegenomen door de frequenties en begeleiders, gidsen en aanwezige lichtmeesters en engelen waarvoor we die dag bij elkaar zijn gekomen en mogen er mooie dingen gebeuren. Van te voren is niet bekent wat er mag en kan, in volle overgave aan de Goddelijke bron ontstaat er dat wat mag, kan en nodig is. Tot nu toe zijn er al hele mooie, bijzondere, liefdevolle, verassende, healende bijeenkomsten geweest in een fijne veilige liefdevolle sfeer. Ook zijn alle bijeenkomsten anders geweest. Ook met een zelfde thema was elke keer een bijzondere indrukwekkende en verassende ervaring.
Neem sloffen of dikke sokken mee, zorg dat je comfortabele kleding aan hebt.

Bouw rust in na het volgen van een transmissie
De energieën tijdens de transmissies zijn hoog. Er kan door blokkades heen gewerkt worden vanuit oude tijden. Het wordt aangeraden een dag na het volgen rust in te bouwen en niet te veel activiteiten te ondernemen.

Veel gehoorde reacties zijn:
Diepe vermoeidheid.
Dromen.
Lichter voelen, maar wel gegrond.
Dieper en makkelijker contact met gidsen.
Energie verhoging
Indrukwekkende ervaring.
Tijd nodig om nieuwe energien te verwerken
In het algemeen genomen kan het een aantal dagen duren voordat je energetisch systeem weer tot rust is gekomen en je weer normaal functioneert.

Begeleiding

Mocht er na de transmissie behoefte aan een vervolgreading / healing zijn kan er een afspraak gemaakt worden met Laura

Voor opgave voor de workshop transmissies en vragen; mail naar info@laurahartman.nl