Reiservaringen uit de praktijk 

Idar Oberstein
Vanuit mijn praktijk heb ik reizen georganiseerd naar Idar Oberstein.  We hebben op de vrouwen inwijdingsplek gemediteerd en afgestemd. We hebben  contact gemaakt met de Vrouwe van het Meer, de Felsenkirche bezocht en de Opalenlaag geopend en waaraan we mochten laven. Mooie dierbare herinneringen aan de 25 jaren waarin we elk jaar een aantal keren Idar Oberstein bezochten  met cliënten, meditatie vrienden en een Aardewerkers groep/ Lichtwerkers groep.
Dankbaar voor deze mooie rijkdom aan ervaringen.

Egypte woestijnreis
Samen met een soulmate 2 keer een Gods Godinnen reis mogen begeleiden naar Cairo, in de witte-, zwarte- en kristalwoestijn tot aan Luxor, slapen onder de open sterrenhemel in de woestijn op uitgekristalliseerde leilijnen. Enorm en intense mooie beleving om tijdens de 11 – 11 – 11 poort op de meteorietplek in de woestijn een afstemming te hebben met de deelnemers om wereldwijd te verbinden. Hartverwarmend, adembenemend en dankbaar voor alles wat er is.

Glastonbury, Avebury en Stonehenge
Verschillende keren met groepen naar dit mooie land van Avelon geweest. Het land van Arthur, Merlijn en Morgana en alles wat hierbij hoort. Duizenden jaren die vervagen om mij thuis te voelen en welkom te worden geheten door mijn geliefde Avalon.
Sisterhood, Magie, natuurwezens, het Koningshert, de Godin, alles te mogen voelen, ervaren in elke cel van mijn lichaam en je thuisvoelen. Graancikels en steencirkels en weten dat alles altijd al is geweest zoals het hoort te zijn. Magisch en Mystiek en diep van binnen.
Deelgenoot mogen zijn van mooie openbaringen en inwijdingen bij lieve deelnemers, sisters, maar ook met mijn kinderen en kleinkinderen.
Als ik op een andere plek op Aarde ben voel ik altijd heimwee naar dit mooie en liefdevolle Avalon.

Externsteine DLD
Dit is een 7 miljoen jaar oude rotsformatie die zomaar opplopt in het Teutoburgerwoud. Een bijzondere plek waar het paganisme eeuwenlang werd toegepast. Vlakbij is het plaatsje Detmold waar veel heksen zijn verbrandingd. Velen ervaren in dit leven oordeel, veroordeel, afscheiding en eenzaamheid.  Dit is vaak gelinkt aan heks zijn en veroordeling hiervan. In deze omgeving bevindt zich ook het Herrmannsdenkmal’, de Germaan die de Romeinen overwon. Hier kun  je kennismaken met de mannelijke energie. Een bijzondere ervaring waar we vele inzichten en afstemmingen hebben mogen doen en waar deelnemers bijzondere ontwikkelingen meemaakten in hun persoonlijke ontwikkeling. Dankbaarheid en nederigheid voor alle wijsheid die hierdoor ontstaat.

Bosnische piramides in Visoko
Wat ik hierbij mocht meemaken met lieve mensen die met mij meegingen.was intens en bijzonder. Inwijdingen, helingen, bewustzijn, nieuwe vriendschappen die ontstaan. Bosnië, Visoko.
Een jonge vrouw met ernstige bijnieruitputting die een half jaar niet voor haar kinderen kon zorgen. Samen gingen we  naar Bosnië. We mochten samen allerlei angsten  overwinnen als twee vrouwen op reis, een totale inwijdings-en  transformatieweg. Waarbij we zonder technische kennis over auto’s met een niet optimaal functioneerde auto, 3600 km reden. Als ik gas gaf hield de auto in, in plaats van snelheid te krijgen. Heel spannend als je in wilt voegen op de snelweg, of als je een hele steile helling op moet op een smal weggetje waar van twee kanten verkeer kan komen. Pff, heel spannend maar alles is goed gegaan. Bij thuiskomst in de garage bleek er iets mis te zijn met het gaspedaal.
Wilde honden onderweg ontmoeten om onze angst te overwinnen en jezelf krachtig genoeg te voelen dat we toch veilig waren en niet aangevallen werden.
De jonge zieke vrouw kreeg steeds meer energie  en werd volledig geheeld in de Ravne tunnel.  Ze heeft op eigen kracht de piramide van de Zon beklommen. Ongelooflijk, het regende enorm toen we omhoog klommen, het was glibberig en spannend.  Het ging gelukkig goed en alles werd schoongespoeld. Op het  moment dat het begon te bliksemen, zijn we toch maar naar beneden gegaan, spannend en wauw wat een beleving. Een reis om nooit meer te vergeten.
Alle keren dat ik er met groepen ben geweest, was het hartverwarmend om door de oma van Saira, het kind van de piramide van de Zon, ontvangen te worden. Tranen bij aankomst, omhelzen van zielenfamilie en tranen bij het weggaan om elkaar weer los te laten. Diep geraakt zijn de deelnemers door deze mooie omgeving met kracht en liefdesplekken, heling te ervaren in de tunnels en de gastvrije lieve bewoners te ontmoeten en te beleven.
Hele fijne plekken met magische krachten om nog dieper te transformeren en jezelf te helen.