Print

 

Voor Jou - Voetlezen© - Reading - Healing- Clearing - Vorige levens - Voorouders - Zielsgrid - Chakra en Aura reading - Acces Bars© - DNA healing

 

Voor jou - Voetlezen.

Mijn intuïtieve vermogen en voetreflexologie samengevoegd, voetlezen.

Ruim twintig jaar geleden begon ik mijn opleiding Voetreflexologie en er ging een wereld voor mijn open. Als voetreflexoloog heb ik sindsdien vele voeten in mijn handen gehad en via voetdiagnostiek de fysieke en emotionele staat van deze personen zichtbaar mogen maken. Ieder van ons loopt zijn eigen pad naar heelheid, zoals het vanuit de Goddelijke blauwdruk is bedoeld. Vol verwondering ontdekte ik wat er allemaal via de voeten / lichaam zichtbaar is en bewustwording geeft op vele lagen, fysiek, geestelijk, mentaal, hier, nu , verleden en toekomst. Samen met mijn intuitiëf vermogen in afstemming met de Bron, heb ik geleerd om de voeten te lezen. En mag er zielsinformatie vrijgegeven worden die het hoogste goed dient van dat moment. Dankbaar voor deze mooie techniek en voor de informatie die door mag komen via de voeten voor jou

Voeten zijn heel uniek en bijzonder mooie onderdelen van je lichaam, ze dragen je door het leven en bewandelen het pad dat je ging, en gaat, en waar je stil staat of aan voorbij loopt. Soms wandel je rustig, soms loop je snel en soms spring je over iets heen. Alles heeft een bedoeling, een verhaal, een boodschap.

Een unieke methodiek die veel duidelijkheid biedt en mogelijkheden ontvouwt om op speciale gebieden en lagen in jouw systeem te werken aan heelheid en bewustzijn.

  

Zielsgrid reading 

Je bent zeker wel bekend met astrologie en geboortehoroscopen. Je weet dat vanuit de astrologie planeten invloed hebben op het leven hier op aarde en het leven als mens hier. Kijk hierin alleen maar naar de Zon, die ons verlicht en verwarmt en de zonnestormen , die invloed heeft op het leven van alles hierop Aarde.
Dr Wayne Londen was een medisch arts die op een unieke manier verschillende invalshoeken leerde kennen zoals astrologie, ayurveda, chakra leer en deze bijeen brachten en in een energiepatroon zette. Een labirnth, de bedrading, de stroming, de remmende werking, de uitnodiging van personen . Een groeipad, een persoonlijk grid om inzicht te krijgen. Zelf heb ik er mijn eigen kennis aan toe gevoegd en door mijn intuitiëve input vanuit mijn connectie met de Bron, wordt het een interessant zielsgrid.
Hoe stroom je natuurlijk en waardoor voel jij je net even anders dan de mensen om je heen? Wat maakt jou uniek. Waardoor stromen bepaalde zaken heel smooth en andere zaken minder makkelijk.
Dit zijn de prachtige dingen die we zullen ontdekken tijdens een Zielsgrid reading.
investering € 77
Boek een reading, stuur een mail.

Deze consulten vervangen onder geen beding een bezoek aan je arts, dus contact bij fysieke en psychische klachten altijd je arts!

Enkel reacties;

Voor mij was het een bevestiging, een herkennen en bekrachtiging van wie ik ben.

L.

Lieve Laura,

De soulgridreading resoneert nog krachtig na
Veel wat zich toont en danst door me hene.

Sunny day
Liefs Monica

Lieve Laura , het heeft even geduurd maar dit zijn mijn ervaringen na de zielsgrid reading

Het heeft me heel erg goed gedaan want het heeft mijn intuïtie bevestigd dat de stem die ik regelmatig heb gehoord mijn Goddelijke stem is . Ik durfde er nauwelijks op te vertrouwen maar nu weet ik dat die er altijd is en zo liefdevol. En dat ik mag zijn wie ik ben ! Hoera ??

   

een op een consulten van  60 minuten 

voor een reading / healing / clearings.

Verlang je om te leven vanuit oneindige liefde en Eenheid in jezelf? 

Wil je vrij zijn en vrij van beperking, regie over je leven,  gelukshormonen activeren, je centreren. Mooie kreten maar hoe krijg je dat allemaal voor mekaar. Hoe kan ik mij gelukkiger voelen, hoe krijg ik regie over mijn lichaam, hoe krijg ik het leven, waar ik gelukkiger door wordt? Wat speelt er aan blokkades, overtuigingen en contracten die mijn geluk en liefde in de weg staan?

Als energetischsch coach richt ik mij op ondersteuning in bewustzijnsprocessen. Meer liefde ervaren is waar ik je in wil ondersteunen.  Door mij vanuit de Oorspronkelijke Bron af te stemmen. Daarnaast met jou toestemming te kijken in jouw energiesysteem en zo antwoorden, beelden te mogen ontvangen wat er speelt in jouw leven. Altijd in overeenstemming met datgene wat er mag zijn in het nu en wat er mag gebeuren op het gebied van healing en bewustzijn.

 

Acces Bars©

Access Bars is een zachte, hands-on methodiek die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke"bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading , ballast in de betreffende levensgebieden los te laten.

60 minuten sessie 

 

Reading, healing of clearing via korte Skype sessies.
1 keer per maand geef ik korte skype sessies voor € 22

Kijk voor data in de Agenda

Tijdens deze dag geef ik 25 minuten sessies via skype.

Reading healing clearing. Je kunt bij mij terecht met vragen of een speciaal thema. Ook kan ik mij zonder vraag afstemmen op jouw energie. Vanuit overgave aan de Bron en gidsen ontvangen we informatie wat op dat moment voor het hoogste goed van jou bewust mag worden. Of mag je zelfhealing ontvangen waar jij op dit moment ontvankelijk voor bent. Of wil je programmeringen, overtuigingen en patronen opschonen, loslaten.
Een fijne afstemming voor jou vanuit het hart in afstemming met de allesomvattende Bron

Je kunt deze dag een tijd reserveren door een mail te sturen naar  

25 minuten sessie
investering € 22
skype laura.jm.hartman

Ik hoop je te ontmoeten via skype, hartegroet Laura Hartman

 

Deze consulten vervangen onder geen beding een bezoek aan je arts, dus contact bij fysieke en psychische klachten altijd je arts!