Print

 

Over mij - Laura

Leven vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijke liefde.
Te leven, te voelen, te beleven en te stralen vanuit lichtkracht zoals het Kosmische plan het oorspronkelijk bedoeld heeft.
Het Bronlicht ervaren en leven, is mijn missie.

De zon is altijd mijn grote voorbeeld. Als kind al wilde ik iedereen verlichten en verwarmen. Ik voel me sterk verbonden met Ra, de Egyptische Zonnegod. 
Vanuit de Maya-traditie ben ik dubbele magnetische Gele Zon,
 in de wereld brengen van onvoorwaardelijke liefde.
Mijn hele leven voel ik me gedragen door engelen. 

Intuïtief, zien, voelen, ervaren en weten wat mijn omgeving niet altijd zag, voelde, ervoer 
en wist gaf mij een gevoel van terugtrekken en aanpassen aan de wereld om mij heen.
Pas door mijn eigen kinderen ben ik mij weer gaan openen voor mijn unieke manieren van waarnemen en talenten 


Geboren als een alleengeboren tweeling heb ik inzichten verkregen over eenheid, misplaatste eenheid, tweelingzielen of verlangens en begeerte naar tweelingverbindingen.
Grote transformatie en helderheid over hoe alles in mijn leven gegaan is en met iedereen omging.
Vanuit het prille begin en alles wat ik meemaakte in de baarmoeder. Mijn zusje die 9 weken na de conceptie overleed. Ik kwam alleen op de wereld, niet wetend dat ik een alleengeboren tweeling was. Dit alles beïnvloedde mijn totale leven.  Toen ik hiervan bewust werd.  kreeg ik helder en duidelijk hoe alles  in mijn leven gelopen is.
Om nu eindelijk mijn eigen leven ten volle te gaan leven .

Met mijn leven en mijn belevingen inspireer ik mensen door mezelf te zijn, met alles wat er is. Ik nodig mijn cliënten uit om dit ook te zijn en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben.
Liefde is het grootste en zuiverste en meest helende dat er bestaat, en dit is het mooiste wat je aan jezelf kunt geven.

In mijn behandelingen, coaching, begeleiding ga ik uit van het principe dat de mens op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, en spiritueel niveau een eenheid vormt.
Vanuit mijn integriteit en passie weet ik mensen te inspireren en in eigen kracht te brengen.
Ik ondersteun je in jou zelfhealing.  Het zelfgenezend vermogen van je lichaam en je ziel.
Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en te zijn wie je werkelijk bent:

"een mooi, volmaakt, heel, en compleet mens". 
Heelheid van binnenuit.

Ik breng alles samen in mijn behandelingen, van Zielsgrid reading, Geboortehoroscoop, Acces Bars® Voetlezen®, voetreflexologie,, Soul Body Fusion, reading, healing, ademhalingstechnieken, Theta-healing, Reiki, healing,
in beweging komen, koude training, massage, meditatie, gezonde voeding, lymfe drainage, wandelen in de natuur,
in contact komen met je lichaam, geest en ziel.


Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie, staan hierin centraal.
Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, start of doorstart.

Investeer in Jezelf, voor Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn en daardoor een voorbeeld te zijn voor de wereld om je heen!

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn, voor nog meer bewustzijn, schoonheid, licht en liefde?


 opleidingen afgelopen 20 jaar:

Universiteit van de Kosmos© en het leven©, Voetreflexologie op Westers en Oosterse wijze met specialisaties zwangerschap, ontzuren, chakra's, Sportmassage, Intuïtieve ontwikkeling, Intuïtieve massage, Reiki 1,2,en 3 master, Hormoonfactor© trainer, trainer Loopgroepen KNAU, Nordic walking trainer, Psycho-energetisch therapeut, Soul body fusion©, Acces Bars©, Foundation©, Theta© healing, Gewichtsconsulent, Chinese geneeskunde basis jaar, Medische Basiskennis, Spirituele Anatomie, Voetdiagnostiek Coaching ,Electro accupunctuur, Wim Hof© basis en advanced, Theta breathing of light, Buteyko© ademhaling basis, Tantra trainingen, Psychologie, Schoonheidsspecialist, Manuele lymfe drainage, Voeltlezen© , Astrologie, Vanishing Twin support .

 

Ervaringen van de praktijk 

Idar Oberstein

Vanuit mijn praktijk heb ik reizen georganiseerd naar Idar Oberstein, waar we met deelnemers op de vrouwen inwijdingsplek mediteerden en afstemden, contact maakte met de vrouwe van het Meer, de Felsenkirche bezochten en de Opalenlaag opende en we daarin mochten laven. Een landing en ontmoetingsplek ontdekten voor andere inwoners van het Universum en daar zelfs een keer uitgenodigd werden om bij een grootste gathering aanwezig mochten zijn. Mooie dierbare herinneringen aan de 25 jaren waarin we elk jaar een aantal keren Idar Oberstein bezochten  met cliënten, meditatie vrienden en een Aardewerkers groep/ Lichtwerkers groep.
Dankbaar voor deze mooie rijkdom aan ervaringen.

Egypte woestijnreis

Samen met een soulmate 2 keer een Gods Godinnen reis mogen begeleiden naar Cairo, in de witte, zwarte en kristaldessert tot aan Luxor, slapen onder een open multi sterrenhemel in de woestijn op uitgekristalliseerde leilijnen. Enorm en intense mooie beleving om tijdens de 11 - 11 - 11 poort op de meteorietplek in de woestijn een afstemming te hebben met de deelnemers om wereldwijd te verbinden. Hartverwarmend, adembenemend en dankbaar voor alles wat er is.

 

Glastonbury, Avebury, Stonehenge

Verschillende keren met groepen naar dit mooie land van Avelon, van Arthur, Merlijn en Morgana en alles wat hierbij hoort. Duizenden jaren die vervagen om mijn thuis te voelen, en welkom te worden geheten door mijn geliefde Avalon. Sisterhood, Magie, natuurwezens, het Koningshert, de Godin, alles te mogen voelen, ervaren in elke cel van mijn lichaam en je thuisvoelen. Graancikels en steencirkels en weten dat alles altijd al is geweest zoals het hoort te zijn. Magisch en Mystiek en diep van binnen.
 Deelgenoot mogen zijn van mooie openbaringen en inwijdingen bij lieve deelnemers, sisters, maar ook met mijn kinderen en kleinkinderen.
Heimwee blijft altijd als ik op een andere plek op Aarde ben naar dit mooi. liefdevolle Land.

 

Externsteine DLD
Dit is een 7 miljoen jaar oude rotsformatie die zomaar opplopt in het Teutobergerwald. Een bijzondere plek waar het paganisme eeuwenlang werd toegepast. Vlakbij is het plaatsje Detmold waar veel heksenverbrandingen werden gedaan. Velen ervaren in dit leven oordeel, veroordeel, afscheiding en eenzaamheid, vaal gelinkt aan heks zijn en veroordeling hiervan. Ook in de buurt is  Herman denkgemaal, de Germaan die de Romeinen overwon. Hier kun  je kennismaken met de mannelijke energie. Een bijzondere ervaring waar we vele inzichten en afstemmingen hebben mogen doen en waar deelnemers bijzondere ontwikkelingen meemaakte in hun persoonlijke ontwikkeling. Dankbaarheid en nederigheid voor alle wijsheid die hierdoor ontstaat.

Bosnie Visoko piramides 
Zo bijzonder wat ik hierbij mocht meemaken met lieve mensen die met mij meegingen, Bijzondere inwijdingen, helingen, bewustzijn, vriendschappen die ontstaan
. Bosnië, Visoko heel intens en bijzonder.

Een jonge vrouw met ernstige bijnieruitputting, die een half jaar niet voor haar kinderen kon zorgen.Samen gingen we  naar Bosnië. We mochten samen allerlei angsten  overwinnen als twee vrouwen alleen, een totale inwijdingsweg, transformatieweg. Waarbij we zonder technische kennis over auto's met een niet optimaal functioneerde auto, 3600 km reden. Als ik gas gaf hield de auto in in plaats van snelheid te krijgen. Heel spannend als je in wil voegen op de snelweg, of als je een hele steile helling op moet op een smal weggetje waar van twee kanten verkeer kan komen. Pff heel spannend maar alles is goed gegaan. Bij thuiskomst in de garage bleek er iets mis te zijn met het gaspedaal.  Wilde honden onderweg ontmoeten om onze angst te overwinnen en jezelf krachtig genoeg te voelen dat we toch veilig waren en niet aangevallen werden.
De jonge zieke vrouw kreeg steeds meer energie  en werd volledig geheeld in de ravne tunnel en heeft op eigen kracht de piramide van de zon beklommen. Ongelooflijk, het regende enorm toen we omhoog klommen, glibberig en spannend, maar het ging gelukkig goed en alles werd schoongespoeld. Maar op het  moment dat het begon te bliksemen, zijn we toch maar naar beneden gegaan, spannend en wauw wat een beleving. Een reis om nooit meer te vergeten. 
Maar ook de andere keren dat ik er met groepen ben geweest, het was elke keer hartverwarmend om het ontvangst bij de oma van Saira, het kind van de piramide van de Zon. Tranen bij aankomst, omhelzen van zielenfamilie en tranen bij weggaan, om elkaar weer los te laten. Diep geraakt zijn de deelnemers door deze mooie omgeving met kracht en liefdesplekken, heling te ervaren in de tunnels en de gastvrije lieve bewoners te ontmoeten en te beleven.
Hele fijne plekken met magische krachten om nog dieper te transformeren en jezelf te helen. 

Ervaringen van mijn persoonlijk leven.


Kilimanjaro 2016,

In meditatie kreeg ik de opdracht om naar de Kilimanjaro te gaan om mijn innerlijk kracht te leren kennen.
Een ongelofelijk, mooie, uitdagende trip, de weg er naar toe was al geweldig.
2 jaar lang gespaard, en getraind; wandeltrainingen, 100ste 4daagse Nijmegen gewandeld 160 km in 4 dagen, Wim Hof Methode geleerd, krachttraining. Veel dingen die ik nog nooit eerder van mijn leven gedaan had. Huilen, lachen, confronterend, uitdagend, verbeteren, versterken, accepteren, angsten overwinnen. Dit alleen al op de weg naar de uiteindelijke reis.
Dan eindelijk is de datum daar, vertrek richting Kilimanjaro op 14 december 2016. Veel zin in maar ook spannend. Nooit eerder zoiets ondernomen, maar ik ga het gewoon doen!.
Eerst een paar dagen genieten van het heerlijke weer, 33 graden in Moshi, keyshotel. En dan 17 december gaan we van start met de wiskeyroute. We zijn met 6 klimmers, Ricardo uit Zwitserland, Brad, Johnathan en luckey uit Australie, Eric en ik uit Nederland. Het is warm en droog als we starten. in het regenwoud na een paar uur wandelen gaat het licht regenen. Doordat ik met 11 kilo bepakking op mijn rug loop, raak ik uit balans als ik een flinke hoogte op moet stappen, wat nogal glibberig is. Ik val op mijn linkerarm. Ik voel meteen dat het niet goed zit en weet dat het gebroken is. van alles gaat er in een flits door je heen. Stoppen is geen optie voor mij, Gilbert de gids verbind mijn onderarm en we gaan door met een arm...Het was heftig, pijnlijk, vreugdevol, angstig, alles wat je maar bedenken kunt.. bij het bereiken van elk kamp, een yes gevoel, soms met wat tranen, omdat ik het toch gered had. vele reacties onderweg en bij het kamp van medeklimmers. Vol respect en bewondering voor mijn prestatie, omdat zij zelf met 2 handen het al een uitdaging vonden. mijn uiteindelijke hoogte bereikte ik op 21 december 2016 om 4,40 uur Tanzanie tijd. 5300 meter, net een uur onder stellapoint. Verder lukte mij niet meer door de pijn in mijn arm, raakte mijn energie op en kreeg ik last van hoogteziekte, af en toe bewustzijn wegvallen, braakneigingen. 5 stappen vooruit en rusten, dan weer 5 stappen vooruit. Het ging niet meer, noodzaak zo snel mogelijk naar beneden... Met vallen en opstaan, blauwe knieën, bijna zwarte heupen en zelfs een keer op mijn geblesseerde arm gevallen kwam ik toch heelhuids beneden. En hoe lager je komt hoe beter je weer gaat voelen. Terug in het hotel toch maar even naar hospital, xray laten maken. gebroken radius, even zetten en gips erop, Oh my God dat was even heel heftig, het zetten van een gecompliceerde breuk. Maar ik heb het overleefd, na mijn gegil was wel de overvolle wachtkamer van het ziekenhuis leeg. ( ha ha ha, iedereen op de vlucht)
Daarna op safari, wauw wat een mooi bijzonder land is Tanzania, met mooie mensen, harmonie, vrede en heel veel dieren en natuur...
Nu terug in Nederland, in Radboud opnieuw arm zetten, en gips er omheen, en nog een keer opnieuw, eigenlijk moest het geopereerd worden, maar dat heb ik toch maar niet gedaan, want mijn beschermengel/ innerlijke gids, gaf aan; niet opereren! En daar luister ik naar.
Een leerzame reis om mijn innerlijke kracht te leren kennen, anders dan ik had verwacht. Niet alleen fysieke inspanning, maar ook leren in het middelpunt van belangstelling te staan, het ritme aangeven als enige vrouw in een groep met vreemde mannen, in overgave en volledig vertrouwen op de gids de berg omhoog gaan en weer na beneden, Mijn innerlijke gids vertrouwen en er gehoor aan geven. De boodschap begrijpen van mijn gebroken linker arm. " Leren ontvangen, dat anderen er zijn voor mij. En dat alles heelt, en weer functioneert ook al is het niet meer recht en het oude.

Heel veel respect voor mezelf voor een geweldige prestatie, en uitvoering van een opdracht. Dankbaar voor alle hulp die mocht ontvangen tijdens de trip, van vetersrtikken, tot af e toe dragen van mijn rugtas. Dankbaar voor alle fijne mensen, die ik heb ontmoet, voor alle complimenten die ik mocht ontvangen. Dankbaar voor mijn innerlijke kracht.

 

Santiago de Compostella mei 2017

Een Inwijdingsweg naar Santiago de Compostella, ik voel me dankbaar voor mijn leven, hoe ik mij hier mag bewegen op Aarde en dat de Aarde een paradijs is in mijn beleving, hier en nu!!
200 kilometer wandelen in 8 dagen met 12 kilo bepakking! Wat een fantastische beleving en ervaring. Bijzondere omgeving, met mooie ontmoetingen en geuren en kleuren onderweg. Zegeningen van mensen onderweg, bewondering voor de prestaties van mensen, die vanuit hun woonplaats, ergens in Europa starten met lopen of fietsen, overnachten in herbergen, kloosters, bij mensen thuis, in tentjes, kilometers afleggen maanden achter elkaar met een glimlach om de mond.
Zo’n 20 jaar geleden las ik het boek over de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella van Shirley Mclean. Het maakte grote indruk op mij en mijn wens was ooit naar Santiago de Compostella te lopen. Helaas heb ik nog niet voldoende tijd nu om helemaal vanaf Nijmegen de tocht te ondernemen, maar ik heb nu een voorproefje genomen. Adembenemend en het blijft op mijn wenslijst staan!!! De laaste dag in Santiago de Compostella ben ik naar het gebouw van de cultuur boven op de berg gewandeld. Onderweg stemde ik mij af op mijn geliefde Zon en ik kreeg een inwijding op mijn derde oog en hart. Wauw!!

 

 

Santiago de Compostella met mijn Kleinzoon mei 2018

Bon Camino
Samen met Justin, mijn kleinkind op pelgrimage naar Santiago de Compostella.
8 januari gaan we van start met de camino. Elke maandag na school wandeltraining, voorbereiden, pelgrimspas aanvragen, backpack en bepakking verzamelen. In het weekend steeds langere wandelingen maken en met het paasweekend als generale repetitie 3 dagen achter elkaar wandelen, zaterdags naar Scheveningen, 6 uur wandelen, eerste Paasdag naar Delerwoud 4 uur wandelen en thuisgekomen een Harrie Potter filmmiddag samen. En op tweede paasdag naar st Jansberg en Reichswald, weer 7 uur wandelen. De weg er na toe is al een hele beleving. Alle bloemen, dieren en bomen en planten die je onderweg ontmoet is een feest. Alle bagage bij elkaar verzameld, gespaard. Het is een backpack met slaapzak, een lichtgewicht broek, tshirt, trui, onderbroek en sokken en regenkleding. Justin draagt 6 kilo en ik draag de rest, 12 kilo.
30 april halen we onze eerste stempel in onze pelgrimpas in de Jacopskapel in Nijmegen en ontvangen we de Pelgrimszegen van 2 lieve mensen die zelf ook vele malen de camino hebben gewandeld en gefietst. Dan eindelijk is het 1 mei 2018, zo lang naar uitgekeken. Het avontuur gaat beginnen. 
Justin loopt voor “Wereldvrede en voor herstel van opa Hartman”.
‘Snachts om 3 uur naar Schiphol, want we gaan met het vliegtuig naar Vigo Spanje, daar reizen we met de trein naar Ourense en door naar onze bestemming Saria. 118 km van Santiago de Compostella. We komen savonds om 21.05 uur op het station aan en dan nog een overnachting zoeken. Want Justin wilde graag een avontuurlijke reis, waarin we niet van te voren weten waar we overnachten en alles. Dus uit eindelijk komen we in het klooster van Sarria aan, vermoeid, in het donker je bed zoekende tussen alle stapelbedden met slapende, luid snurkende en hoestende en proestende mannen en vrouwen. Dan nog je bed opmaken, in het donker, met een hoofdlampje op, nog even naar toillet en tanden poetsen. Eindelijk lig je op bed en val je als een blok in slaap.
De volgende dag starten we onze camino, we hebben afgesproken zoveel mogelijk stempels onderweg te halen, bij kerkjes, auberges, restaurantjes, overal zijn de stempels te halen, de een nog mooier dan de andere. De eerste dagen is het nog wat fris maar afgezien van een paar druppeltjes is het droog weer. En de dagen daarna wordt het steeds warmer in de loop van de dag. We lopen door kleine dorpjes, langs landweggetjes, langs weiden en door het bos. Soms in stilte, soms op ontdekkingstocht naar diertjes, bloemen, indrukwekkende bomen. We ontmoeten pellegrinos uit alle delen van de Wereld, Brazilie, Denemarken, US, Belgie, en ook Nederlanders, die diep onder de indruk zijn van Justin en hem bemoedigend toejuigen en aangeven hoe inspirerend het voor hun is dat Justin de camino wandelt.
Diep respect ontvangt Justin van de andere pellegrinos, met kreten als, You are my heroe, You inspire me, Wauw! Champion. Heel leuk allemaal, maar ondertussen ook vermoeiend, pijnlijk, warm, want soms is er na 15 kilometer wandelen met bepakking in behoorlijk heuvelachtig gebied nog geen auberge. Niet wetend wanneer de eerst volgende auberge in aantocht is wandelen we stug verder. Heel trots op Justin die dit allemaal met veel interesse en lol ondergaat. En dan eindelijk na 21 km een bed! Je bed opmaken, een pelgrimsmaaltijd met veel trek veroberen, dan douchen je sokken en je onderbroek wassen en slapen, want de volgende dag gaat het pad verder.
Geweldig om met je kleinzoon te wandelen in Spanje, een pad te gaan waar duizenden mensen , bekend en onbekend hebben gewandeld met een bepaalde intentie, of doel.
Hoe bijzonder is het gevoel als je onderweg aan de wandel bent met roofvogels boven je en dat Justin dan heel rustig tegen je zegt: “ die roofvogels oma, die vertellen ons dat we heel dicht bij ons innerlijke zelf zijn”. Dan smelt je van binnen en voel ik een diepe dankbaarheid, dat ik hier wandel met zo’n mooi mens.
Dan 1 dag eerder dan verwacht komen we aan in Santiago de Compostella, ons laatste stempeltje halen en dan de officiele compostella, op perkament, in het latijns. Hoe trots kun je zijn. Maar de camina is pas volbracht als je in de inmense grote katerdraal, achter het beeld van de heilige Jacob bent geweest en hebt aangeraakt. Duizenden pellegrino’s van over de hele wereld afkomstig hebben dit beeld aangeraakt vanuit diepe dankbaarheid dat de tocht volbracht is en dat is zo voelbaar als je het beeld aanraakt.
De dag daarop hebben we de dienst bijgewoond. Ook een ervaring die onvergetenlijk is. In het spaans, dus wat er allemaal verteld wordt weten we niet. Maar de voelbare energie, de klanken die de non zong en dan als kers op de taart werd het enorme wierookvat van 10 kilo aangestoken en door 7 mannen door de kerk geslingerd. Vroeger werd dit gedaan om de stank van de pelgrimgangers te minimaliseren die in de kathedraal sliepen. Tegenwoordig wordt dit nog af en toe als traditie gedaan. Dus hoe leuk is dit om juist nu met Justin mee te mogen maken.
Enorm dankbaar en super trots op Justin voor een bijzonder tocht, die hij heeft mogen ervaren op zijn jonge leeftijd. Een echte kanjer!!

 

Nepal oktober 2018

Jaren terug kreeg ik van mijn innerlijke gids tijdens een meditatie te horen:” je moet naar de Himalaya” En vorige maand oktober 2018, was het dan eindelijk zover.
Een maand naar Nepal, het land verbonden met de Himalaya, voor het eerst van mijn leven. Indrukwekkend om bij een gezin thuis in Dhading te logeren, Het dagelijkse leven te beleven. Leven in het hier en nu. De moeder van het gezin die kookt op een houtvuur in de hoek van de keuken, allemaal eten met je handen in kleermaker zit op een gevlochten rijstmatje. We eten elke dag 2 x rijst met linzensoep, curry, Dal Bhat, heerlijk bereid. Samen met de dochter water halen bij een stromende bron in het bos. Het meisje wandelt met gemak over de keien met slippertjes en ik erachteraan, onzeker over de uitdagende keien.
Een hele onderneming voor mij om de was in een mand op je rug met een band om je hoofd dragend naar de rivier ook weer over keien wandelend en proberen om je evenwicht te bewaren en heelhuids met alles bij de rivier aan te komen. Dan alles met de hand wassen, zoals mijn oma het vroeger ook deed. En dan weer terug, met dezelfde mand maar dan met nat wasgoed. Wauw dat was voor mij teveel voor mijn hoofd en nek. Groot respect voor de vrouwen en mannen, alles wordt met de hand bewerkt, te voet verplaatst. Hard werken. De dagen duren daar net zolang in mijn beleving als toen ik kind was. Het dagelijkse leven is de zorg voor het eten van je gezin, de dieren en de gewassen. Om 5 uur opstaan en s'avonds bijtijds weer naar bed. Dag in dag uit. Met aandacht alles doen, zonder afleiding. Alle tijd hebben voor alles wat er is. Alles is geintergreerd in het dagelijkse leven. Niet zoals hier waarin we werken, vrije tijd hebben, sporten en daarnaast spiritualiteit. Alles is verweven in het dagelijkse leven met respect voor al het leven, gevoed vanuit de miljoenen Goden die er in het Hindoeisme zijn. Een overvloed aan Marygold bloemen, heilige bloemen, die we hier afrikaantjes noemen. Daarna naar Pokara voor de 12 dagen trekking naar Annapurna base camp. Ik voelde me enorm bevoorrecht om te wandelen in de mooie bergen. Maar het was ook een uitdaging. Het was geen glooiend, geleidelijk pad omhoog, maar steil omhoog en weer steil naar beneden, het hield niet op. Beenspieren hebben flinke training ondergaan, maar het was zo bijzonder, zo fijn en zo thuis. De trilling en energie is er zo fijn, je hoeft niet in afstemming te komen, je bent gewoon.
De geboorteplaats van Siddhartha de Boeddha was ook een enorme beleving. Heel mooi de energie bij de Maya Devi tempel. 
Nepal dank je voor een thuiskomen, voor een heerlijke energie in de bergen, van de paradijselijke natuur in Dhading, maar ook voor de lieve, gastvrije mensen. 
Zo anders alles dan hier in Nederland, waar wij altijd maar druk zijn, afgeleid worden door van alles, Het dagelijkse leven is vooral overleven in een overload aan prikkels waarin je vaak ver van je kern verwijdert raakt. In Nepal voelde ik ondanks de ontberingen waar mensen mee te maken krijgen er toch een eenheidsenergie aanwezig is in alles en iedereen waar ik mee in contact was. Dankbaar en mijn hart is geraakt door de natuur, de mensen, en de heilige bergen. Dank ook aan Pure Nepal Trekking en het andere reizen.

 

Reis van de ziel 2020

In januari 2020 kreeg ik van mijn gids de boodschap " Er gaat iets gebeuren in de Wereld dat alles verandert". Ook zou er in mijn persoonlijke leven iets zijn wat alles zou veranderen op het het gebied van mij als persoon, mijn relaties, mijn werk, mijn praktijk, mijn  prive, echt alles zou gaan veranderen op alle lagen van bestaan.
Ik wist alleen niet wat, en soms is het ook goed dat je niet alles weet want dan had ik de ontwikkeling niet aangedurfd.


Maar het gebeurde echt, en ik had geen vat, geen controle, ik kon niet gehoord worden en niet gezien worden in wat ik ervoer. 

Ik noem het mijn nacht van de ziel, waarin ik diep in mijn eigen modder de bodem niet meer voelde. Verlaten, alleen, eenzaam, zoekende, verloren, verwarring, ongegrond.
Ik ontdekte dat ik een alleen geboren tweeling ben. Hierdoor ook bewust werd waarom ik bang was om mijn ruimte in te nemen en daardoor de ander te beschadigen. Misplaatste verwachtingen en teleurstellingen in mezelf, in mijn naasten. Heel bizar. Afgescheiden zijn. Verkeerd interpreteren van signalen, woorden, gedachten, jezelf wegcijferen en zoekende wat er mis is in mij??? 

Te maken kreeg met wat zwarte magie bewerkstelligd en hierdoor totaal niet bij machte was.Want hoe breng je dat naar je omgeving die hier allen in aangedaan waren. 

Maar toch vanuit innerlijk kracht, zoeken en vinden en naar de bron van dit alles gaan. Regressie, hypnose, meditatie, accupunctuur, healing, reading, zielsgrid reading van alles aangepakt en gedaan. Hierdoor kon ik zien wie ik werkelijk was.
En net zo als het begint stopt het en kreeg ik weer vat, en werden ook de ogen en oren open van mijn omgeving. Hebben samen reiniging en ritueel gedaan om los te koppelen wat niet klopt en te zuiveren. En daardoor ook de mogelijkheid om terug te kunnen gaan naar de bron van dit alles waar het begon voor 

Lemurië

In de tijd van mijn aanwezigheid in  Lemurië kreeg ik helderheid en visioenen wat er in het nieuwe Atlantis zou gaan spelen. Vernieuwende technologieën van hoge intelligenties, waarin de mens vanuit creatie kracht manifesteert en creëert. Maar ik nam ook waar dat hiermee macht, kracht, manipulatie en andere donkere energieen zouden binnendringen. Ik bracht mijn omgeving hiervan op de hoogte. Maar zij zagen geen gevaar en gingen mee in de ontwikkelingen en scheiden zich af van mij. Deze afscheidingen waren heel heftig, hier werd mijn gevoel van waarde aangetast, maar ik accepteerde en wachtte af. Maar er kwam geen inzicht en steeds verder ging de ontwikkelingen en de afscheiding van mij en de verdichting in Atlantis totdat er ingegrepen werd en de vernietiging van Atlantis plaatsvond. Door mijn teleurstelling, mijn niet gehoord zijn, niet gezien worden was ik bereid om mee te werken aan de vernietiging van Atlantis. Dus kreeg ik ook te maken met vergelding, arrogantie en ging ik net als iedereen de verdichting in en scheidde ik mij af van mijn liefdeslicht. Door de vernietiging van Atlantis werd de mens nog verder afgescheiden van zijn lichtkracht. En kwamen de lage trillingen nog meer tot zijn recht in jaloezie, manipulatie, afgunst, agressie en verder af van de liefdestrilling.

In 2020 mijn nacht van de ziel was er een flashback naar deze oorsprong en mocht ik mijn bewustwording van dit oertrauma van afgescheiden zijn, Niet gezien worden, niet gehoord worden. Mijn zuivere intuïtieve waarnemen die ik had maar die ik liet verdoezelen, onderdompelen door mijn omgeving. Dit omdat ik mijzelf niet waardig genoeg vond om mijn ruimte in te nemen , om voor mezelf op te komen. Om bij mijzelf te blijven gecentreerd in liefde voor mezelf. Diep afzakken in de donkerte, in de modder van mijn eigen gedachten, moest ik mijzelf bekennen dat ik afgescheiden was van mijn Goddelijk Licht, mijn ziel. Niet werd ik door anderen afgescheiden maar deed ik dat zelf, omdat je het toelaat dat dit kan. En dan jezelf omarmen, liefhebben en aanvaarden dat dit allemaal onderdeel is van mij, van wie ik ben. Heel zijn met mijn licht om mijn donkerte. Heel zijn vanuit mijn Zielelicht en mijn menselijk ego. 

Steeds dieper in contact met mijn ziel, mijn licht komen en de nacht uitkomend naar een nieuwe dag.
De oorzaak weten en de oplossing vinden om het in het juiste licht te plaatsen en in het nu te leven.

Mede door lieve mensen om mijn heen die me ondersteunden.
Ik heb mijn zielslicht mogen waarnemen , mogen ervaren en ontdekt dat het eenheidsveld wat voor mij heel normaal is ook uniek is om mensen in te laten zijn en te laten ervaren dat dit er werkelijk kan zijn hier op Aarde.

Mijn droom in de baarmoeder als twin survivor.

Dit jaar 2022, vier ik mijn 60 ste verjaardag en kijk ik terug vanaf mijn eerste start als het eerste sprankje licht tijdens de conceptie en alles wat daarna gebeurde en bepalend is geweest, hoe ik mijn leven geleefd heb tot nu toe. Nu wetende dat ik een alleengeboren tweeling ben van een eeneiige tweeling. Alles valt op zijn plaats.
Innig verdrietig vanwege een leegte, een gemis, zoekende naar mijn andere helft. Deze leegte vullen met liefdevolle mensen maar afgelopen 2 jaren ervaren dat dit helemaal niet kan. Het verdriet werd groter en groter, voelde me niet gezien, gehoord en werd niet begrepen in mijn enorme emoties.Terug kijken naar mijn jeugd waarin ik een eetstoornis ontwikkelde, van uithongeren, tot vreetbuien, pillen slikken, vinger in de hals steken. Onbedwingbare onverzadigde honger, die de leegte niet kon vullen. 
Tot ik mijn liefde van mijn leven tegen kwam en trouwde. Hij vulde mijn leegte en ik was van mijn eetprobleem af.
Maar er achterkomen dat dit heel lang kan, wel 30 jaar en toch op een gegeven moment weten dat de leegte iets anders is en niet door hem opgevuld kan worden.

Niets mocht vies worden, nog net geen smetvrees.Een enorme dwangmatige schoonmaakdrang. Alles moest lekker ruiken, het huis, de was, het lichaam. Geen vieze stank. En nog veel meer, teveel om allemaal hier te benoemen....
Nu pas bewust van hoe alles te maken heeft met mijn eerste 9 weken in de baarmoeder, samen met mijn zusje.
Zij stierf,  maar ik hield haar onbewust levend in mij. Schuldgevoel want ik leef en zij niet. Ik leefde voor twee, een krachtige en een zwakke kant in mij, vaak 2 baantjes, of 2 opleidingen tegelijk.en tegelijker tijd was ik het niet waard om te leven. Ik durfde mijn ruimte niet in te nemen, bang om de ander te beschadigen. 

Alles in mijn leven, heeft ermee te maken, dat ik na 9 weken samenzijn met mijn andere helft alleen overbleef, het doodgaan, de stilte, de stank, de afbraak, alles heeft een grote indruk achtergelaten en een enorme leegte, Maar ook het schuldgevoel, wat altijd en overal de kop op steekt wordt helder door dit alles. ik bleef leven en mijn zusje stierf, 
Bewustworden van dit alles is al heel wat, maar dan helen van dit alles. En mijn eigen leven gaan leven als levend mens. Ieder zijn eigen plek en ruimte geven. 
De beste versie van jezelf zijn, alle talenten en gevoeligheden ten volle gaan leven. Helemaal jezelf durven zijn en het waard zijn.
Dat wil toch iedereen? Leven, genieten, stromen ten volle.


Licht en liefde is het enige wat belangrijk is vooral in het donker, want dit geeft zicht, groei, bloei, liefde en helderheid om in eenheid te leven met jezelf en vandaar uit met alles. In onze totale ontwikkeling hebben we alles ervaren vanuit dualiteit, dader, slachtoffer, licht donker, goed slecht. Dit is nodig om tot heelheid te komen. Daarvoor zijn we naar Aarde gekomen. Om heel te worden en alle aspecten van onszelf te omarmen en lief te hebben.
Van hieruit kunnen we zijn, kunnen we stralen. Liefdeslicht.