Praktijk Laura Hartman,
Spiritueel Lifestyle coach .

Eenheid tussen lichaam en ziel staan  centraal, evenals onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ik lees je lichaam / voeten op diepere lagen om je meer bewust te maken van je zielsreis hier op Aarde.
Door middel van Zielsgrid/Reincarnatie/ Regressie/ opschonen voorouderlijnen/Hypnose/Aura/Chakra reading en healing, voetlezen voeding, bewegen, massage, ademhaling en natuurgeneeskunde brengen we de eenheid weer in balans!

Dus leuk om je hier te ontmoeten en ik nodig je uit om te vinden waarmee  ik jou kan ondersteunen.

Voor wie

Loop jij op dit moment vast?  Weet je het even niet meer?
Zelf heb ik dit ook ervaren in mijn leven, ik wist het even niet mee, ik liep vast toen ik ontdekte dat ik een alleengeboren tweeling ben.
Het grootste gedeelte van mijn leven was ik hier niet van bewust en leefde ik mijn leven, met z’n ups en downs.
Na mijn ontdekking  stortte alles in en ik wist het even niet meer.
Heel fijn heb ik het ervaren om begeleid te worden, gehoord en gezien te worden in alles wat hierbij hoort, door fijne vrienden, maar ook door goede professionals.

Al twintig jaar begeleid en ondersteun ik mensen met reflexologie, massage, voeding, sporten en intuïtieve ontwikkeling op allerlei levensgebieden als spiritueel lifestyle coach.

Als je vast loopt?
Fysiek, mentaal, emotioneel, en/of spiritueel. Dit kan zijn bij een scheiding. Bij ontslag. Of je ontdekt dat je een alleengeboren twee- of meerling bent? Maar ook bij  gewichtsproblemen, of als je jouw zelfvertrouwen wilt vergroten en meer zelfkennis wilt krijgen. Bij persoonlijke ontwikkeling of je intuïtief wilt ontwikkelen. Je lichamelijk wilt ontspannen en zodat je meer in je lichaam aanwezig bent.
Wil jij jouw voorouderlijnen  of vorige levens  opschonen met behulp van meditatie, visualisatie en clearing technieken?
Gronding, of andere ademtechnieken leren, je DNA activeren. Chakra’s in balans brengen, zelfliefde, zorg voor lichaam en ziel.

Hierbij kan ik jou ondersteunen en helderheid geven, door naar je te luisteren  en mee te kijken.
Massage of een schoonheidsbehandeling is ook mogelijk.

Zelf ervaar ik hoe belangrijk het is om regelmatig gemasseerd te worden en maandelijks een voetreflex behandeling te ontvangen.
Heerlijk om in contact te blijven met mijn lichaam en te voelen wat er speelt  in mijn lijf en in verbinding met mijn ziel, hier op te reageren en het te geven wat het nodig heeft.

Mijn werkwijze

In mijn praktijk werk ik vanuit de 5 principes.

Energie
Prikkeloverdracht
Drainage
Voeding
Psyche

Deze principes werken op de verschillende lagen; fysiek, mentaal en of spiritueel.

Energie
Energie is de basis van het leven
Een effectief werkende energiehuishouding is voor een gezond lichaam, geest en ziel van buitengewoon belang. Zonder voldoende energie kunnen wij niet optimaal herstellen. Het aanvullen en herstellen van de energie balans is het eerste wat nodig is om tot heelheid en het activeren van het zelf genezend vermogen van lichaam en ziel te komen.

Prikkeloverdracht

Prikkeloverdracht heeft te maken met communicatie zowel  binnen de mens (intern) als buiten de mens (extern) Energie moet stromen. In ons lichaam hebben wij zenuwbanen en meridianen die daarvoor zorgen. Als er geen goede geleiding is dan ontstaan er blokkades en stagneren er diverse functies in het lichaam.
Onze cultuur is zodanig dat we ons dagelijks zowel geestelijk als lichamelijk toxisch belasten. Vervuiling geeft verminderde energie en een slechte prikkeloverdracht. Regelmatig opruimen van zowel de geestelijke als lichamelijke ballast is raadzaam.

 Drainage
Drainage is belangrijk om alle toxische belastingen te verminderen. Door afvalstoffen te verwijderen, krijg je een betere doorstroming van alle functies. Hierdoor de prikkel overdracht beter zijn werk doen, en kan ons lichaam de informatie beter opnemen.

Voeding
Voeding is belangrijk om je lichaam gezond te houden. Binnen de natuurgeneeskunde wordt er gekeken of er tekorten zijn en indien nodig worden deze aangevuld door goede voeding of supplementen. Het is belangrijk om je afweersysteem gezond en sterk te houden om zo virussen en bacteriën buiten jezelf te houden. Maar ook geestelijk voedsel is belangrijk, een gezonde dosis voor een heldere kijk op het leven.

Psyche
Het is belangrijk om te leren voelen, luisteren en de signalen te herkennen die het lichaam aangeeft. Hierbij is het belangrijk om negatieve (ziekmakende) gedachten om te zetten naar positieve gedachten. Daadkracht en draaglast moeten hierbij in evenwicht zijn. Balans is hierin het belangrijkste.  Iedereen kent wel het gezegde, een gezonde geest huist in een gezond lichaam en omgekeerd.

Ik begin altijd met een intake om helder te krijgen wat je vraag is en samen stemmen we af wat nodig is, waar behoefte aan is en wat ondersteunend is in jou proces.
De intake houdt een zielsgrid reading in, dit vormt de basis van waaruit we samen gaan werken aan jou vraag of behoefte.
Een zielsgrid reading geeft inzicht in de chakra’s, de dosha’s, het groeipad, Yin / Yang, de remmende en stromende patronen. Hierin worden al verschillende processen duidelijk.

Ik werk met de volgende methodieken:
Zielsgrid, Reincarnatie, Regressie, Hypnose, Astrologie, Massage, Acces Bars®, Voetlezen®, Voetreflexologie, Soul Body Fusion®, Reading, Healing, Ademhalingstechnieken, Theta®-healing, Reiki, In beweging komen, Koude training, Meditatie, Visualisatie, Gezonde voeding, Manuele Lymfe Drainage, Wandelen in de natuur, in contact komen met je lichaam, geest en ziel.
We stemmen samen af waar de behoefte ligt en wat  het beste past in jouw proces ter ondersteuning.

Ook is het mogelijk om 
een bodyscan te doen. Deze geeft de energetische waarde weer van elke cel, weefsel en orgaan.

Je kunt losse zielsgrid reading, massage, voetreflex, voetlezen en reading/healing sessies boeken 

Om een proces op te starten, ga ik uit van 4 behandelingen, om inzage te krijgen op wat nodig is. Na 4 keer stemmen we samen af wat er verder de bedoeling is. Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie, staan hierin centraal. Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, start of doorstart.

Investeer in Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn.

Zo hoop ik jou te  ontmoeten en samen te werken aan heelheid. In licht en liefde.

Disclaimer: Mijn behandelingen zijn een  ondersteuning bij je transformatie en herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of artsen- of ziekenhuisbehandelingen.